8

Afbrydelser

Starten på vanterne er forlængst gået og de kunne blive færdige på ingen tid, hvis ellers verden ville det sådan. Det vil den så ikke i dag.

Vantestarten

Timerne er forsvundet mellem hænderne på mig. Jeg er ikke i stand til at gøre rede for ret mange af dem, men sådan nogle dage er der ind imellem. Dage, hvor uopsættelige og praktiske opgaver kommer i vejen hver eneste gang, man prøver at snige sig hen i et hjørne.

Jeg kan dog med sikkerhed sige, at jeg har ageret online support lige her, men om det er lykkedes mig at forklare mig, det får vi vist først at se på et senere tidspunkt. Jeg er i hvert fald spændt.

Det nåede aldrig at blive dag. Jeg nåede i hvert fald ikke at opdage det. Jeg hader sådan nogle dage, men der er nok at tage af, så i morgen kunne heldigvis ende anderledes.

Du vil sikkert også kunne lide