16

Krydsogtværs

Valg 2007

Så er borgerpligten overstået og jeg kan læne mig tilbage og vente sammen med resten af Danmark, men er der nogen, som kan forklare hvorfor jeg altid kommer galt afsted, når det jeg ønsker mest af alt er, at jeg diskret kan komme ind, sætte kryds og gå igen?

I dag lykkedes det mig at blive alvorligt uvenner med den kuglepen, som vanen tro var fastgjort til stemmeboksen med et kraftigt stykke sejlgarn. Spørg mig ikke hvordan, men kuglepennen endte med at være viklet ind i den håndtaske jeg stadig ikke forstår hvorfor jeg medbragte. Ikke bare viklet ind, men viklet ind i en sådan grad, at jeg var på nippet til at måtte tilkalde en valgforordnet, som måtte klippe os fri. Altså mig og håndtasken.

I sidste ende lykkedes det, men der blev kigget meget underligt efter mig, da jeg endelig kom ud på den anden side af forhænget. Kan man få en ommer?

Du vil sikkert også kunne lide