9

Improvisation og et skvæt karry

De ligner næsten

Sikke en solnedgang. Endelig. Efter dage med gråvejr og absolut ikke skyggen af farve på aftenhimlen, er det dejligt at se, at solen stadig findes derude.

Oskar og jeg tog en tusmørketur i haven, for jeg skulle ud og finde sølle rester af sommerens persille. Jeg havde været på jagt i butikkerne heromkring, men søndag er det håbløst at tro, at der er frisk persille at finde nogen steder, så der var ingen vej udenom. Vi måtte i haven og føle os frem.

Det blev en sølle høst. Det var absolut ikke tilfredsstillende set i lyset af, at jeg heller ikke havde fået fingre i hverken pastinak eller persillerod, så jeg improviserede og laver i stedet lammefrikasikke

Lammefrikasikke

Det dufter vidunderligt, så der er da håb forude…

Du vil sikkert også kunne lide