12

Aftenglæder

Duften af Pibeved og Dronningebusk blander sig med duften af dug, som rammer sommervarm jord, men sammen med duften af fugt ankommer også myggene, så vi trækker indenfor.

Lige nu

Vi har været ude i vejret hele dagen. Vi har ikke lavet ret meget fornuftigt, men det var sådan resten af denne dag skulle spenderes. Der var ikke kræfter til mere og jeg blev enig med mig selv om, at der var mere fornuft i at trække ind end falde i søvn på bænken og blive ædt af myggene.

Vagthunden

Oskar var vel enig, men også optaget af, at han kunne høre Kenneth ovre på den anden side af vejen hos genboen, tværs gennem sommerens andre hyggelige aftenlyde.

Det er svært at komme indenfor, når vejret er dette lune. Nu er det gjort og om et øjeblik er jeg nødt til at tørne ind. De sidste dages rejsen, koncentration og påfyldning har gjort mig mør, som en gammel havestol med for mange år på bagen. Jeg smutter, inden jeg sprækker.

Du vil sikkert også kunne lide