26

Mission Pyramide

Dengang, da jeg var helt derude, hvor man næsten ikke tror, at der er vej tilbage og egentlig skulle sørge for bagværk til kaffen efter Alexanders bisættelse, var der en hjertegod kvinde, som helt uden bagtanker tog over og gav mig en gave i form af praktisk hjælp, men ikke mindst hjertevarme og rummelighed.

Siden har jeg ønsket at gøre gengæld, så Kenneth blev sendt ud på Mission Pyramide for en tid siden. Jeg havde fundet ønskerne frem i bunker af underlige, tyske salgsannoncer, sendt link til ham og så fik han ellers besked på, at han fandenfløjtemig havde af at toppe ethvert bud, der kom i nærheden af hans. Det lykkedes og for en sikkerheds skyld blev det til to.

Julepyramiderne

Weinachtspyramider er ikke til at komme i nærheden af fra nye. De er frygteligt dyre, men det skulle nu ikke afholde en krejler fra at finde dem, for nok er de brugte, men de er svært skønne og jeg kender kun én, som er lige så tosset som mig og holder af skidtet. Hun skal selvfølgelig have den ene af dem.

Julepyramiderne

Den store er ikke helt funktionsdygtig (Kenneth påstår, at han kan reparere den og han får lov) og forøvrigt stor som et hus, men den lille til højre er skøn og velholdt (og faktisk hele 45 cm høj, så gæt lige højden på den til venstre), så den ryger direkte i retning af Engesvang, hvis ellers Anne vil have den.

Der er omtrent et år til næste gang disse her er gangbare, så mon ikke jeg når at aflevere den personligt. Det satser jeg på, men ellers kan den bare nydes her, Anne.

Tak fordi du er den, du er.

Du vil sikkert også kunne lide