13

Hilsen fra Moskva

Der kom en pakke med posten i dag. Jeg ventede ingenting, så det var en overraskelse. Også da pakken blev åbnet, blev jeg overrasket, for den åbenbarede smukke, forårsfarvede gaver.

Der var en skøn indpakning til lommeletterne, coasters til hønekopperne fra Lange, jordbærsukker, som Oline er temmelig optaget af og en pose med kyrilliske bogstaver, som ikke umiddelbart røbede noget om indholdet.

Russiske gaver

Heldigvis fulgte der et brev med. Et meget fint brev, som gjorde mig meget glad. Lise havde lyst til at glæde mig og det er lykkedes.

Forklaringen på de kyrilliske bogstaver skal findes i, at Lise er bosiddende i Moskva. Hun fortæller for øvrigt om sit liv som sovjetborger lige her og det er sjov læsning. Mange ting er anderledes, end vi er vant til.

Posens indhold røbes i brevet og nu kan jeg slet ikke vente med at lade blomsterne folde sig ud på bunden af en tekop, for det er nemlig hvad der er i posen. Teblomster…

Teblomster

Tusinde tak, Lise. Din betænksomhed varmer virkelig.

Jeg glæder mig til at bruge det hele og selvom verden bliver mindre og mindre, er der stadig noget meget eksotisk ved at modtage gaver fra Moskva :-)

Du vil sikkert også kunne lide