5

Små, røde lysglimt

Der arbejdes igennem herhjemme i dag. Jeg har været disciplineret, stringent og flittig hele dagen med undtagelse af, da jeg smed sengetøjet i vaskemaskinen. Den klarer heldigvis sig selv, mens jeg får lidt fra hånden.

Pludselig trængte jeg frygteligt til lidt luft, men der var ikke tid til den lange spadseretur, som egentlig lokkede, så jeg nøjedes med en smuttur i haven. Solen skinner, så det var slet ikke så tosset et alternativ og man kan jo altid gå på jagt efter forårsbebudere.

Rester

De er derude. De kravler sindigt af jorden nu og om et øjeblik, kan de ses i al deres magt og vælde, men indtil da, er der ikke meget at beundre. Jeg havde dog glemt en flok juletulipaner, som var blevet til overs, da jeg forberedte juledagene. Den slags holder længe udenfor, så der var røde prikker at drikke.

Rester

Jeg elsker de små juletulipaner, for de er så glade og giver lidt farve, når ingen farve er. De står ude på terrassen og pynter nu. Små, røde toppe, som sikkert holder en tid endnu, fordi de sagtens tåler kulden og godt gider beundringen, som følger efter åbenbaringen.

Når de ikke kan mere, er jeg sikker på, at der andet til at overtage. Jeg så starten på vintergækker, krokus og narcisser. Erantis er allerede ude og konkurrerer med solen, så jo… foråret venter lige om hjørnet, er jeg sikker på.

Du vil sikkert også kunne lide