5

Bare fordi…

Min hjerne er forlængst stået af. Jeg orker ikke at tumle med noget som helst, som kræver mentalt overskud, så Kenneths Cobblestone får en for boven i stedet for.

Sammen med lidt tv-kigning, kan det sagtens gøre det ud for en aften, mens jeg venter på et fornuftigt tidspunkt for diskret tilbagetrækning. Ikke at nogen ville bemærke den. Kenneth er ude og Oline passer sine sysler på værelset, så det er vist kun Oskar, som ville forholde sig til en evt. plads under dynen og jeg ved, at han ikke ville klage det mindste.

Cobblestone

Strikketøjet er fotograferet i kunstigt lys, så det er svært at ramme den præcise farve, men jeg er meget tilfreds med den. Jeg tror, at resultatet bliver rigtigt godt og den fremtidige ejer følger intenst med fra sidelinjen, så jeg er temmelig sikker på, at den bliver en succes.

På mit køkkenbord står smukke røde roser bare fordi

Roser

Gad vide, om han har læst gårsdagens indlæg

Du vil sikkert også kunne lide