14

I træningslejr

Det eneste sted foråret er at finde i dag, er i min vindueskarm, hvor perlehyacinter står og springer stille i varmen.

Perlehyacinter

Udenfor er der gråt, koldt, blæsende og nu også ved at være tåget, så den tur ned i Ådalen, jeg havde tænkt, blev droppet til fordel for intensiv tøjvask og sen frokost.

Ingen bliver sultne foreløbig, så jeg har planer om at tage min friskbryggede kaffe med op i stuen, hvor jeg vil finde en god film, som kan underholde hele familien. Vi dovner i dag. Det er starten på vinterferien vi er i gang med. Vi skulle være nogle skarn, hvis vi ikke kunne finde ud af at lave ingenting, så nu vil vi øve os og så synes jeg forøvrigt, at den kvalme, som pludselig har overmandet mig, skulle se af at forsvinde i en pokkers fart. Basta!

Du vil sikkert også kunne lide