17

Rosalie Scarf

Rosalie

Så er det grå Rosalie klar til afgang. Blødt og fjerlet, varmer det skønt om en hals, som trænger til lidt blidt, blødt og bølgende.

Tørklædet kan strikkes på ingen tid. Det er et lille, let mønster, som lynhurtigt memoreres, så det tager absolut ingen tid at fremstille og med en lille rest garn, er det hurtigt klar til brug.

Rosalie

Det fylder ingenting, fordi selve halsdelen er strikket smal. Kun det du ser, er bredt og med det fine viftemønster.

Rosalie

Mønstret er fra Simply Shetland 4 og hedder Rosalie Scarf. Det er strikket i en rest koksgrå uld, som alligevel lå og så lidt ensom ud oppe i garnreolen. Der er brugt 40 gram til tørklædet, så en rest er ideel til dette projekt.

Om jeg kommer til at bruge det er jeg mere i tvivl om, for jeg synes, at det er vældig fint, men måske også lidt for fint til mig. Måske jeg kender en, som bliver glad for det og så ender det nok sådan, men det var et skønt lille håndarbejde.

Du vil sikkert også kunne lide