11

Op og i gang

Jeg har vækket resten af familien. Insisteret hårdnakket på, at de nu stod op. Forklaret dem, at de fra i morgen, skal tidligt op hver dag, så de kan lige så godt begynde at vænne sig.

I dag er sidste dag, inden vi sætter næserne mod Amsterdam, så de sidste forberedelser er i gang. Huset skal se ordentligt ud, inden hus- og hundepasser overtager og der er fortsat vasketøj, som snurrer lystigt i bryggerset, mens solen finder vej til himlen.

Amsterdam

Jeg glæder mig frygteligt til at komme afsted. Jeg ved, at vi skal gense Anne Franks Hus og så syntes jeg, at jeg hørte snak om endnu et museum, som jeg gerne ville insistere på blev Van Gogh’s, men ud over de planer er der vist kun de voksnes, som inkluderer slentren gennem byen og kaffepauser på de skønne caféer, når trætheden indfinder sig.

Jeg synes vejret ser ud til at ville arte sig. Ingen regn. Jeg er tilfreds.

Du vil sikkert også kunne lide