16

A cardigan. Sådan en, der bare hænger på mig …

A cardigan af Ruth Sørensen

Model strikket af Ruth Sørensen i en tråd Blackhill CottonWool og en tråd Blackhill Højlandsuld.

Trænger du nogen gange til et stykke strik, du bare ved, bliver sådan en ting, som bare altid bliver foretrukket? Sådan er A cardigan af Ruth Sørensen. Sådan en, der bare hænger på mig. Sådan en, jeg altid vil gribe, når jeg skal ud i haven på morgenvandring med Oskar. Sådan en, som kommer med ned og handle. Sådan en, som ligger i tasken altid, fordi jeg måske kommer til at fryse en lillebitte smule.

hverdag 625

hverdag 624

Ruth har efter min mening begået en geni-streg her, fordi cardiganen er så utrolig anvendelig, meget klædelig med sit milde, runde bærestykke og skøn med de store lommer, som vi er “nogen”, der elsker.

Ruth foreslår, at man kan strikke en let udgave i en tråd uld og en tråd mohair. Jeg er gået i absolut selvsving…

Jeg strikker min op i tre tråde, fordi jeg vil ramme en helt bestemt nuance/farve. Jeg bruger en tråd Blackhill Højlanduld i farven Isblomst, en tråd Blackhill Superfine Alpaca i farven Dueblå og en tråd Blackhill Kid Silk Mohair (udsolgt) i samme farve. Den bliver helt uovertruffen lækker ♥

Du vil sikkert også kunne lide