6

Klar, tror jeg…

Frostmorgen

Jeg står op til hvid morgen. Frosten har sat tænderne i alting, men lyset er her og det er det vigtigste. Hortensia har skudt længe og de små, grønne og saftige knopper får et svirp denne morgen, men jeg tror de klarer den og gør de ikke, er det nok ærgerligt, men ingen katastrofe. Lyset er her. Det allervigtigste i min verden.

Himlen var rød denne morgen, da jeg nøs mig gennem morgenbadet. Jeg har hostet hele natten og frisk kan man formentlig ikke kalde mig, men jeg har praktikant med og travlt og… der er i virkeligheden masser af grunde til, at jeg sidder her og er klar til endnu en arbejdsdag i stedet for at ligge under dynen. Måske er jeg dum, men så er jeg det. Og klar til at tage på arbejde er jeg vist også. Så klar, som jeg bliver i dag, hvor de lover sne, hvilket naturligvis må være en fejl!

Du vil sikkert også kunne lide