6

At finde ro…

Morgenen har kun genlydt af radioen, for pigerne var oppe til sent i går og Kenneth holder af sin seng. Jeg sidder stille ved spisebordet med udsigt til sneen, som daler fra himlen. I dag snakkes der om 10 centimeter sne heroppe. Det er alligevel utroligt, når jeg at tænke mellem kaffehentningen og erkendelsen af, at abrikoserne nok blomstrer, men sikkert også tager skade.

Imens tiden langsomt går, sjatstrikker jeg. Det er sådan noget, som jeg er rigtigt god til, når jeg ikke har et bestemt strikketøj, som trækker. Det ender som regel med babystrik, som er nemt at gå til og sidenhen altid ender med at glæde en eller anden i omgangskredsen.

Sjatstrik

Jeg eksperimenterer med farver og kvaliteter, beslutter ét, men ender med at starte noget andet. Det kan sagtens ende med noget helt tredje. Intet er endeligt besluttet, men jeg hygger mig med Søren og Peter i radioen, kaffe på kanden og stilhed en stund endnu. Jeg finder ro. Det er vigtigt lige nu.

Du vil sikkert også kunne lide