9

Overblik, tak

Det går stærkt i disse dage. Der er travlt og jeg halser afsted med alt for mange kilometer i timen, mens jeg stille håber, at der ikke er noget, jeg overser.

Jeg hader, når tingene gå så stærkt, at jeg mister fornemmelsen af, om der er styr på det hele. Der, hvor man bare løber stærkt ad pommern til, lige bagved det hele i et desperat forsøg på at overhale…

Kalenderafretning

I morges greb jeg kalenderen, for at skabe en smule overblik og opdagede ved den lejlighed, at svigermor havde fødselsdag i går. Jeg håber, at hun udviser forståelse, når Kenneth ringer til hende om et øjeblik…

Arbejdsugen slutter ikke før sidst på eftermiddagen søndag, så der er lang vej endnu, inden jeg kan belave mig på at genetablere overskud og tid til at ånde fornuftigt, men sådan er det lige i disse dage.Virkeligheden har overhalet indenom og jeg når ikke en tøddel af alt det, som jeg gerne vil. Jeg når forhåbentlig det, jeg skal.

Du vil sikkert også kunne lide