27

Sandheden er…

Jeg havde egentlig sværget for mig selv, at jeg aldrig ville skrive dette indlæg, for det burde ikke være nødvendigt med en forklaring, men nu er det igen aktuelt med uddeling af awards og i den forbindelse har jeg været så heldig, at jeg har modtaget en. Den er jeg rigtigt glad for og hvorfor skriver jeg så ikke om den? Hvorfor kan man ikke se den her på siden og hvorfor er jeg ikke i gang med at sende den videre?

Det er der fornuftige og gennemtænkte årsager til. Det handler om beskyttelse. Det handler om, at jeg sørger for, at passe på mig selv.

Det handler ikke det mindste om, at jeg synes sådan et stykke grafik er grimt og ikke passer ind på min side. Det handler heller ikke om, at jeg bilder mig ind, at jeg er for “fin” til at deltage i den slags. Det er der nogen, som tror.

De få gange, hvor jeg har valgt at sende en award videre, har det afstedkommet meget kedelige mails med uopdragne, vrede, skuffede og endda ubehagelige mails fra mennesker, som har været meget uenige med mig i mine valg. Det hverken gider eller orker jeg at stille op til.

I bund og grund synes jeg, at det er meget uopdragent, at bede mig forklare mine valg, men jeg er sådan indstillet, at beder folk om et svar, så får de det, men der slutter sådan en mailkorrespondence sjældent. Den kan fortsætte i det uendelige, fordi det oftest viser sig at handle om et sæt forudfattede meninger om mig og ikke om den award, som er blevet uddelt på siden og jeg er kun et menneske, så jeg bliver ked af det. Derfor vælger jeg, at passe på mig. Så enkelt er det i virkeligheden.

Du vil sikkert også kunne lide