11

Multiple rig

Uanset hvor store anstrengelser jeg gør mig, kan det ikke lade sig gøre, at komme fra Anne efter at have erlagt mere, end jeg tager afsted med. Hun er et utroligt gavmildt menneske og i går var ingen undtagelse.

Jeg endte med de smukkeste garner i kurven, da jeg vendte næsen mod Aalborg…

Annes garngaver

Den forreste garn er en smuk Noro Silk Garden, som indbyder til strikkerier, som kombineres med… brunt, tror jeg.

Det er et helt fantastisk garn og da Anne opdagede, at jeg var forelsket, tog hun resolut krydsnøgleapparatet frem og i løbet af ganske få øjeblikke, lå der to smukke, tunge nøgler i min kurv.

Bagefter fik jeg øje på den smukkeste, brune EZ February Baby Sweater, som havde lige præcis den helt rigtige brune farve. Jeg er ekstremt nuancefølsom og her var akkurat en af de brune, som jeg elsker, hvilket i grunden ikke er den store overraskelse, for dybest set tror jeg, at Anne og jeg ser temmelig ens på mange farver, men den slags kan man altså ikke ytre uden, at Anne straks henter to nøgler af den dejligste Arwetta inde på lageret.

Nu sidder jeg her og er i grunden så rig. Ikke kun på materiel, men også fordi, jeg kender så smukt, gavmildt, fint og ikke mindst sjovt et menneske, som hende Anne, som gad være i mit selskab i går. Tak for det hele, Anne :-)

Du vil sikkert også kunne lide