7

Mikadofornemmelser

Posten bragte strikkepinde i går. De ventede strømpepinde fra Knitpicks ankom og de er superlækre, kan jeg allerede fornemme. Jeg er frygtelig kræsen, når det kommer til strømpepinde, for jeg vil have dem præcis 15 centimeter lange. Ikke længere. Ikke kortere.

Strømpepindene

Femten centimeter passer perfekt til mit brug af strømpepinde. De er sjældne at finde i almindelige garnbutikker, som kun fører et begrænset udvalg. Der vil strømpepinde typisk være 20 centimeter lange og det er kun spild af god pind, efter min mening. Jeg strikker i turbotempo, når pindene er den smule kortere, så jeg glæder mig til at få dem afprøvet.

Addi LaceDer røg også – i farten, som ikke var specielt behersket – et par Addi rundpinde med i indkøbskurven.

Jeg savnede et par ærmepinde, så nu kom der nye forsyninger af dem og i en ikke så fjerne fremtid, er mit mål at få ryddet op i alle de frygteligt mange strikkepinde, som står og glor på hjørnet af mit bord. De bedste får lov til at blive tilbage, resten bliver pakket væk til en regnvejrsdag.

En enkelt Addi Lace røg med i kurven, for der er sjaler, som frister og når engang tiden bliver til det, er jeg klar. Lageret er på plads.

Du vil sikkert også kunne lide