3

Isblå og Utzon

Sweaterstart

Morgenen er skabt til en pind eller to, mens radioen byder på en rundtur i Utzon Center nede på Aalborgs havnefront. Vi vandrer rundt i tomme rum, mens den visionære arkitekt Adrian Carter guider og forklarer indgående om det nye bibliotek, som skal være en del af tilbudet i huset.

Imens strikker jeg videre og får startet på det første ærme til den trøje, jeg aldrig rigtigt nåede at starte forleden dag, da jeg skulle ned til Anne…

Sweaterstart

Intentionen er en helt igennem enkel sweater, som bæres alene af farven og garnkvaliteten. Små spidsfindigheder finder vej gennem hjernebarken og der er idéer omkring raglanindtagningerne, som skal være langsomme og glidende med retriller til at glæde øjet og en stolpelukning foran på trøjen, men endnu er der tilbage at strikke to ærmer, inden alt det sjove begynder.

Når man venter på noget godt…

Du vil sikkert også kunne lide