3

Det bli’r uden mig

Clematis

Oskar og jeg har været på vores sædvanlige runde i haven, som overalt ligger badet i sollys. Ikke en sky er der på himlen. Det er så oplagt havevejr, at det er svært at skulle erkende, at det bliver begrænset med aktiviteterne derude for mit vedkommende, men sådan er det. Jeg hoster fortsat og hovedet gør konstant opmærksom på sig selv, så planerne om krukkeopfyldning, planter og oprydning må enten opgives eller overgives til nogle andre.

Jeg kan vel se på, tænker jeg, for mor kommer senere og kender jeg hende ret, får hun ikke ro før hun er udstyret med haveredskaber. Hun elsker at være i haven. Det er mit held, for hun har ikke en selv, men hjælper gerne i min. Hun er en knag. Jeg må hellere finde skuffejernet frem og brygge en kop kaffe.

Du vil sikkert også kunne lide