25

Jeg elsker maj… og Danmark

Majraps

Jeg har været på landet i aften. Derude lugter der af penge for øjeblikket. Faktisk så meget, at jeg var en besvimelse nær, da jeg steg ud af bilen. Om jeg forstår, hvordan landmanden klarer at køre i den lugt en hel dag…

Majraps

Hvis man glemmer, hvorfor man elsker Danmark, er det kun at køre ud på landet sådan en majaften. Der er helt usandsynligt smukt derude. Rapsmarkerne snor sig mellem sort muld, grøn ager og læbælter, som springer ud lige nu.

Der var så smukt, at jeg måtte holde ind til siden og snuppe et øjeblik i fred og eftertænksomhed. De der øjeblikke, hvor jeg kører ud ad landevejen og det eneste jeg ser er langstrakt agerjord, da ved jeg, at jeg vil være bonde i mit næste liv.

Siden gik ilden i havet og det var mindst lige så smukt…

Solnedgang

Jamen… det er jo næsten ikke til at komme hjem uden et hjerte, som omtrent løber over med al den skønhed, det bliver budt derude.

Jeg elsker maj.

Jeg elsker den!

Du vil sikkert også kunne lide