24

Et bredt udvalg

Det er væltet ind i postbakken med contactsheets, så jeg kunne se, hvilke billeder gårsdagens to fotografer havde udvalgt. Det blev en anelse for broget for mig, at se mig selv i noget der ligner flere hundrede udgaver, så jeg kiggede overfladisk på billederne, konstaterede, at de ligner mig og endte med at sende besked retur om, at jeg har fuld tillid til deres dømmekraft.

Måske ender jeg med at fortryde, men ved I hvad… jeg kan jo ikke lave om på virkeligheden og efter at have konstateret, at billederne faktisk ligner, gider jeg ikke bruge tid på at slå mig selv oven i hovedet med, at jeg vist også trængte til et frisørbesøg og i grunden sagtens kunne tabe noget der ligner en halv million pund og måske burde have fået den tandbøjle for længe siden.

De var hamrende dygtige

Foto: De to dygtige fotografer fra Tao Lytzen

De to fotografer var hamrende dygtige og det blev, på trods af min kameraskræk, til en god og sjov oplevelse. Et ceteras selskab gjorde det bestemt ikke mindre sjovt, men jeg er nødt til at fremhæve de to dygtige fotografer, som var utroligt professionelle og gode til ikke at gøre det værre, end jeg allerede syntes det var.

De var udsendt fra fotograf Tao Lytzen. Han er en meget talentfuld fotograf, som bl.a. har gennemført et meget ambitiøst projekt med at tage daglige billeder af hverdagslivet i Danmark. Han kørte i gennemsnit 250 kilometer om dagen, tog otte kilo på af at spise junkfood og endte med at vinde Årets Pressefoto i 2004 i kategorierne Årets Hverdagsbillede og Visuel Journalistik på Internettet. Med den præstation klarer han vel også at ansætte dygtige fotografer. Jeg er i hvert fald overbevist.

Jeg ville ønske, at jeg havde råd til, at de kom herned og tog billeder af mig og min familie. Jeg tror, at de ville gøre det utroligt godt og jeg har ingen familiebilleder, men hvem har også lige det…

Du vil sikkert også kunne lide