11

Stormhatbladet Ranunkel

Jeg skulle lige ud at handle. Oline og jeg er alene i aften, så det skulle være nemt. Koldskål eller en tortilla kan det blive til. Så kan hun vælge.

Jeg smuttede en tur indenom Gug Planteskole, for jeg skulle lige have lidt til en af krukkerne på gårdspladsen, men det var spildt ulejlighed, for krukken er gået til i vinter, så den skrotter jeg og i stedet satser jeg på, at lavendlerne sammen med de nye stokroser kan fylde tilstrækkeligt derude. Jeg gider ikke pive, for jeg fik jo planter med hjem og de kan sagtens bo nede i mit staudebed…

Stormhatbladet Ranunkel

Der kom et par Verbena i kurven, fem billige Lavendler, fordi man ikke kan få for mange og lidt Staudesalvie, en enkelt Krybeklokke og allersmukkest var nu alligevel den stormhatbladede Ranunkel (Ranunculus Aconitifolius), som er let og luftig med de fineste, hvide blomster.

Om et øjeblik kommer helt skidtet i jorden. Der er plads endnu og solen skinner.

Du vil sikkert også kunne lide