9

Livet er godt!

Mine pæoner, som for øvrigt kun er et ud af tre bundter, er ikke blevet grimmere af at få lov til at springe ud for alvor. Nu står de midt på spisebordet og spreder glæde ligesom det gode vejr og de rene ruder. Jo, jeg er ved vejs ende og det er nydeligt. Nu kan jeg så til gengæld konstatere, at de kunne bruge en indvendig pudsning også, men ikke om jeg orker.

Oline orker heller ikke. Noget. Hun er skidt tilpas. Hun og Kenneth er hårdere ramt, end mor og jeg, for det er naturligvis lykkedes, at få delt ud til både højre og venstre af den ihærdige virus.

Under grillens låg ligger en dejlig lammekølle, som skal i selskab med lækre salater og sprøde rodfrugter. Den har fået selskab af citrontimian og kærlige besværgelser. Jeg er sikker på, at det hele hjælper.

Søndagen er godt brugt. Terrassen er nydelig, haven ligeså. Selv kantklipperen er luftet og blåbærrene pakket i ny, sur muld. Mor og jeg skal holde fri nu. Sådan er det på Mors Dag. Basta!

Livet er godt!

Du vil sikkert også kunne lide