16

Ti lys og der er fest…

Morgenen har været dejligt langsommelig. Ingen hast, men lidt arbejde ved computeren med små afstikkere ud i haven, hvor solen skinner det meste af tiden.

Dahlia blev klippet i går. Ny frisure og nye, friske knopper. Sådan hænger det sammen, så af med de fleste blomsterhoveder, så der bliver plads til endnu flere. Jeg smed dem ned i vandet, som tidligere på dagen havde ageret bad for alle de blomster, som kan vandes på det vis.

Dahlia

Denne morgen opdager jeg, at det tager sig smukt ud, som de ligger der og driver i sumpen…

Zink og dahlia

Lidt mere vand, ti små flydelys og der er fest. Ah, endnu en gang kan jeg konstatere, at Kenneth er genial, når det kommer til indkøb. Jeg kan altså rigtigt godt lide ham – og ikke kun på grund af en zinkbalje. Altså. Nå!

Du vil sikkert også kunne lide