3

Fredelig lørdag

Skyggen er blevet nydt i dag. Den sene frokost er indtaget på terrassen og det endda med indlagt model, som poserede i nyindkøbte tekstiler og sko. Heldigvis faldt det hele i datterens smag. Det sker sjældent, så der var grund til at juble.

Efter frokosten trak de naturforskrækkede indenfor. Jeg blev ude i skyggen under parasollen, for der var lige tilpas. Efter en tid fik jeg selskab til en kop kaffe og en sofasnak.

Vi trænger til og drømmer om en sofa, som giver plads til almindelig og temmelig slatten afslapning. Vi har ikke kunnet finde noget, som faldt i vores fælles smag, men i dag opdagede vi, at Bo Concept er flytte ind i City Syd. En hurtig runde kunne vi lige strække os til, syntes vi og lige indenfor døren stod den så, sofaen, som vi kunne enes om.

Nu måles der. Der leges med sofabyggeklodser og måske ender det med noget, som kan bruges.

Efter snakken trak Kenneth igen indenfor. Jeg tog en morfar på bænken, i skyggen under parasollen, og nød den friske luft indtil skaden og småfuglene igen kom op at toppes om vandet nede i haven. De har pokker tage mig af at være stille i morgen tidligt.

Nu er der blevet skygge i staudebedet. Kenneth er i gang med at rulle haveslange ud, så der kan vandes igennem. Der er ingen vej udenom, hvis ikke tingene skal omkomme af mangel på vand. Der er ikke udsigt til regn før tidligst onsdag, så vi vander og planterne stråler efterfølgende, for uden vand i maj er de ved at være temmelig trætte. Det er jeg til gengæld ikke. Jeg elsker, at solen skinner. I får mig ikke til at klage det mindste. Uhm…

Du vil sikkert også kunne lide