11

For 140 kroner skygge

Kenneth gad ikke gå på handlen alene og det var sådan set fair nok, så jeg tog med. Den slags kan trække ud, så vi er lige vendt hjem. Kenneth havde lige en idé til et sted, hvor vi måske kunne finde nye sommersko til Oline og med i købet røg så også et par kjoler og en trøje. Sort skal det være, så det var et sats at bære en lilla kjole hjem, men med sorte gamacher og de nye sko går den måske an alligevel

Så var formuen brugt og vi enedes om, at en parasol ikke skulle koste en bondegård. I Jysk Sengetøjslager havde de en nydelig, flødefarvet parasol til den rimlige pris af 140 kroner. Så skidt med, at den unge dame var næsten 10 gange så dyr denne eftermiddag. Parasollen giver den skønneste skygge, lige dér, hvor jeg har sådan brug for den.

Kaffen er sat over. Om et øjeblik er der nykogte æg, friskt grønt, kød af den gode slags og tykke, gode og friske skiver rugbrød. Frokosten er sen for de fleste, men herhjemme er det helt normalt, at vi først når til den på dette tidspunkt. Vi skal hygge med lidt mad, slå mave i solen og ikke gøre andet end det, som falder os for.

I aften skal jeg vælge mellem Marie Antoinette eller Volver. Nå nej, jeg kan da bare se dem begge. Jeg glæder mig, gør jeg, for udsigten denne lørdag er helt fænomenal.

Du vil sikkert også kunne lide