22

Jeg måtte lige prøve…

I går morges var jeg i gang med en brun February Lady Sweater. Den hviler lidt. I dag er jeg nemlig i gang med samme model, men i en anden garnkvalitet. To udsalgskøb fra sidste års udsalg hos BC Garn har længe fristet. Garnerne er så smukke sammen og ender i et resultat, som er helt uovertruffent lækkert. Jeg kunne ikke lade være, men måtte lige prøve.

Trøjens farve er umulig at beskrive, men den er vel kit-farvet, tror jeg. Let som en fjer bliver den og brune sommerarme vil klæde den rigtigt godt. Jeg kan slet ikke vente på, at den bliver færdig. Den har bare af at passe. Perfekt.

Sådan en søndag formiddag, siddende med udsigt til haven og strikketøjet indenfor rækkevidde, det er et af mine yndlingsøjeblikke. Det hjælper også, at jeg har ferie. Åh, som det hjælper :-)

Du vil sikkert også kunne lide