6

To tosser på tur…

Så tog vi bilen og kørte ned til det smukke landskab lidt længere nede ad vejen. Vi steg ud i nattøj, morgenhår, Jackie-solbriller og venindetrøjer. Ikke mange sekunder senere stod vi med de respektive bagdele i vejret, for at fotografere pels, som næsten får mig til at dåne…

Mink og Swakara ikke alene i smukke farver, men også i Susannes smukke designs, så jeg stadig sveder ved tanken om at eje.

Se bare her…

Jeg forelskede mig hver eneste gang en ny jakke blev hentet ud fra bagenden af bilen. Den ene er smukkere end den anden, men jeg har en forkærlighed for Swakara og da denne jakke blev fundet frem, var jeg solgt – eller vel nærmest klar til at sælge… hus og hjem, for at eje…

Den kunne virkelig klæde mig. Jeg er helt sikker. Sådan lige ned over bagdelen og så afsted ud i solnedgangen. Jeg er håbløst forelsket, men den lille korte model her på billedet koster den nette sum af 32.000 kroner, så det er ikke lige i morgen, at jeg erhverver mig sådan en.

Man må jo godt drømme, ikke…

Der var mink i chokoladebrun, sort og lilla. Der var kort og lang og midt imellem. Der var Swakara i honningfarvet, som den ovenfor. Der var sort Swakara og der var skind i lige så mange smukke farver og modeller. Der var simpelthen en guds velsignelse af skønheder og jeg bliver altid så glad, når jeg konstaterer, at hun stadig er hamrende dygtig, hende tanten. Jeg bliver så stolt af hende!

Billederne er led i en opdatering af hjemmesiden, for det er på tide. Vi har lidt dårlig samvittighed, men den slags har det med at fordufte i takt med de grin, som morgenhår, solbriller og undren fra de forbipasserende kan afstedkomme. Vi har det skønt :-)

Du vil sikkert også kunne lide