0

Tomgang…

Om ganske få minutter invaderes matriklen af et par krudtugler størrelse 9 år. De er skønne og det er alt for lang tid siden jeg sidst har set dem, så jeg glæder mig umanerlig meget til de og deres far lader os nyde deres selskab de næste par dage.

De fine intentioner om havetid, solskin og forårsfristelser blev godt og grundigt jordet allerede i morges, da jeg stod op. Gråvejret hænger som en tung dyne over hele Himmerland og jeg tror ikke solen har tænkt sig at berige os med sine livgivende stråler i dag. Til gengæld er her nu klar til invasionen. Det skal blive godt. 4 glade unger, 3 glade voksne, en tosset hund og masser af tid til snak og ingenting.

Hjernen har gået i tomgang hele dagen. Jeg formoder den kan vækkes, men det kræver vist også selskab af ovenstående kaliber, for kun for et øjeblik siden så jeg mig selv lægge telefonen ind i et af mine køkkenskabe!

Jeg håber det er noget forbigående…

Du vil sikkert også kunne lide