21

Hæklede fingerløse vanter

Mens vi indtog kaffen på terrassen i går eftermiddag, havde jeg – selvfølgelig – en hæklenål og et af de utallige restnøgler med udenfor. Idéen var, at jeg ville lave fingerløse vanter og der var ikke langt fra idé til produkt, for det foregik på en tyk hæklenål og med en dejlig rest tyk uld, som længe har fristet, fordi farven er så smuk.

Vanterne er bare to rør, med et hul til tommelfingeren. Herefter er der hæklet masker op omkring tommelfingeren, men kun ganske få rækker, så der er stadig er “greb” i dem. De vil være helt perfekte, når der bliver køligere udenfor, men ikke mere køligt, end man stadig gerne vil fotografere. Det kan man snildt med dem på.

Jeg kan rigtigt godt lide det helt enkle udtryk. De er helt simple og tager ikke opmærksomhed. De er varme, fordi materialet er uld, de bliver ikke nemt våde, fordi de er så kompakte og så er de stadig så bløde, at der er fuld bevægelighed.

Dem skal jeg nok komme til at elske, men det må gerne vare et stykke tid endnu, inden de skal tages i brug. Meget gerne faktisk :-)

Du vil sikkert også kunne lide