8

Måske er det Nemesis

I går havde jeg drømme om søndagsslentretur ved Vesterhavet, Løkken til frokost med god fisk og sidenhen en sen grillaften udenfor, hvor lam skulle udgøre hovedingrediensen i en sensommermenu med friske bær og god vin.

I dag har jeg hovedpine, er træt og lidt ugidelig og i det hele taget ikke mange sure sild værd. Jeg er blevet klogere. Jeg kan ikke længere feste igennem en hel, lang nat uden bagefter at være ramt, så energien er noget, der skal hentes langt væk. Ha! Men det er ikke tømmermænd. Ikke tale om!

Jeg har en stak gamle magasiner. De kan sagtens gøre det ud for søndagsunderholdningen, er jeg sikker på.

Og jo, det var en herlig fest, som er det hele værd. Jeg hyggede mig stort. Jeg spiste dejlig mad. Jeg drak rigeligt med vin og siden cocktails fra den bar, som var velforsynet. Jeg dansede. Jeg grinede. Jeg blev en anelse svimmel. Jeg hentede varm trøje hjemme, som var lige i baghaven. Jeg mødte nye mennesker.

Jeg havde i det hele taget en herlig aften og jeg håber, at fødselsdagsbarnet havde det samme, for rammerne var bestemt til det.

I dag har jeg mest af alt lyst til ingenting og jeg fatter ikke, hvorfor Kenneth er så fandens frisk. Det plejer at være omvendt. Måske er det Nemesis. Hende kan jeg ikke bryde mig meget om. Så er det sagt.

Du vil sikkert også kunne lide