24

Jamen vi HADER da også bare sol og sommer…

Må man godt ligne en citron og være skidesur, når man pludselig husker, at vi er midt i maj og skinnebenene fortsat er så blege, at de kræver solbriller de første mange uger af det, der forhåbentlig kommer snarest og kaldes sommer? Er det i orden at være indebrændt og trække i støvler, mens man hvæser ned i ulden om halsen, at man altså gerne snart så, at solen og varmen fandt vej til disse breddegrader? Må man surmule og kalde dem, som reklamerer med global opvarmning, for hundehoveder, løgnere og ansvarlige for falsk varebetegnelse. Må man?

Nå, ikke?

Så må man vel bare snuppe ulden, støvlerne og den varme jakke, mens man beslutter sig for, at gråt er hot.

Må din tirsdag gemme på den indre varme og må du finde den, inden dagen er forbi :-)

Du vil sikkert også kunne lide