7

Vinterklar

Vejret er rigtigt dejligt udenfor. Solen skinner og selvom vinde ind imellem lader blade drysse på plænen, er der ikke spor koldt. Det bliver en smuk efterårsdag, som sagtens kan tilbringes udenfor, hvis man gider. Jeg gør ikke. Jeg har bestilt hotel i Hamborg. Jeg har allieret mig med en kender og har idéer til steder, som skal og må ses. Jeg er sådan set helt klar på den front.

Der er stadig 14 dage til turen, så jeg er i vældig god tid, men det gør ingenting at være klar. Jeg er også klar til vinterens komme nu og hvem ved, om den ankommer til Hamborg den weekend?

Stakken af vintervarme er klar. Det bliver vist ikke nødvendigt at lede efter varme til ørerne denne sæson, for jeg er forberedt på hvad som helst. Også en isvinter.

Forleden aften hæklede jeg to par fingerløse vanter. Jeg elsker dem. De er praktiske, når man altid roder med et eller andet uanset vejr og vind. Fingrene er fri og hænderne varme.

De forreste er fine. Afsluttet med en bort er de blevet rigtigt gode og så er de lange, så de går helt op af de arme, som ofte er bare, fordi jeg elsker trøjer med 3/4 ærmer. Til gengæld er de bageste rigtigt skønne at have på. De er hæklet i en blanding af shetlandsuld og alpaca, så de er varme ud over det almindelige. De omslutter hånden perfekt og de er bløde, så man slet ikke har lyst til at tage dem af igen.

Jeg har mange par af disse fingerløse vanter. Jeg både strikker og hækler dem. Bagefter strør jeg dem rundhåndet på de steder, hvor jeg ved, at jeg kommer i løbet af vinteren. Der ligger nogle par i hver af bilerne, der ligger nogle indenfor og der ligger nogle fordelt i mine tasker. Jeg kan nemlig aldrig finde dem. Der skulle være en chance nu.

Nu er det ikke længere nødvendigt at supplere lageret på den front. Hvad skal jeg så finde på… ;-)

Du vil sikkert også kunne lide