9

Novembertræt

Torsdag morgen er stille. Oline er syg og derfor hjemme. Hun skal ikke vækkes, men have lov til at sove. Så kan hendes far det samme og det gør han. Jeg sidder stille og nyder, at jeg ikke skal skynde mig ud af døren. Jeg møder først klokken 12. Det er ren luksus, men arbejdsdagen slutter til gengæld først i aften. Man kan ikke få alting.

Tiden løber alt for stærkt i disse dage. Dagen i går var egentlig afsat til lidt selvforkælelse, men endte som endnu en arbejdsdag, hvor tiden forsvandt foran computeren. Det var ikke planen, men sådan gik det og heldigvis blev den afsluttet på fineste vis med lidt strikkepause ved spisebordet og siden i sofaen, hvor Kenneth trøje kom lidt tættere på målet.

Jeg ved ikke, om det er november, der gør det, men tiden smuldrer mellem fingrene på mig. Jeg synes, at der er tid nok, når dagen starter, men ved enden af den, forstår jeg ikke, hvor tiden blev af. Måske er det årstiden, men der er helt sikkert færre timer i mit døgn og mit søvnbehov er vokset betragteligt. Jeg er ikke gode venner med november. Sådan er det bare. Om lidt er den forbi. Heldigvis.

Du vil sikkert også kunne lide