5

Godt initiativ, synes jeg

Ind imellem er jeg nødt til at overgive mig…

Gratis julekørsel i Nordjylland

Med DSB, NT, Nordjyske Jernbaner og Arriva kører du gratis i julen. I hele december måned er der gratiskørsel i DSB’s regional- og Intercitytog på lokalbanen mellem Skørping Station i syd og Lindholm Station mod nord. Oveni kan du køre gratis med linje 60E.

Alle søndage i december frem til jul er al kollektiv trafik i hele Region Nordjylland gratis. Det gælder DSB’s tog, Arrivas tog på Thybanen, Nordjyske Jernbaners lokaltog og alle NT’s busser – også telebusser.

Du stiger bare på. Lad bilen stå og glem juletrafikken. Ingen parkering, ingen kø og ingen billet.

Se, det er da service og en kæmpe lettelse med tanke på de umulige parkeringsforhold vi har for øjeblikket. Jeg vil prøve at huske, at benytte mig af det. Det var en kæmpestor succes sidste år og det var ikke takket være mig, er jeg nødt til at sige.

Du vil sikkert også kunne lide