11

Done!

Jeg har heldigvis selvbestemmelse i mit klædeskab, for der hersker anarki og det er ikke noget, der huer en tøjmand, så Kenneth korser sig, hver eneste gang han passerer.

Han får tics og er på nippet til at lægge tøjet i snorlige rækker, farveorden og med sæsonopdelinger, som hans eget. Sådan er jeg ikke. Jeg er sådan mere… øh, jeg ved ikke… rodet?

Nu har jeg tømt hele skabet, sorteret – ja, der er kasseret tre sorte sække tøj – og lagt på plads igen. Ikke i særlig imponerende orden. Jeg ved det godt. Jeg kunne tage ved lære, men det fungerer jo og nu er jeg lige ved at tro, at der ikke er mere i det skab, som kan overraske mig, men man skal aldrig sige aldrig.

Jeg er vist ikke særlig farverig, men der har dog sneget sig andet end sort ind. Gråt er fint repræsenteret og der er hvidt, enkelte grønne ting og sørme også pink. Jeg ender som en farvelade ;-)

Du vil sikkert også kunne lide