0

Selvfølgelig!

Jeg har fået et par forespørgsler på julekort købt uden at skulle forbi Etsy. Nogle er enten ikke trygge ved nethandel eller ejer ikke et kort, som anvendes og så bliver det jo en udfordring, men ikke større, end vi løser den. Selvfølgelig kan I også købe julekort :-)

Skulle du være interesseret i at købe julekort af mig, men har du ikke mulighed for at købe dem via Etsy, skal du være meget velkommen til at henvende dig på min email, som er: liselotte[snabela]slagtenhelligko[prik]dk. Mærk gerne emailen “Postkort”

…så aftaler vi, hvordan du betaler. Skriv meget gerne i din email, om du ønsker at betale ved bankoverførsel eller hellere vil sende pengene og husk at skrive modtagers adresse, så jeg ved, hvor de skal sendes hen.

Skriv endelig også, hvordan du ønsker at kombinere dine kort, men minimumsalg er ti styk af henholdsvis 2008 eller 2007, så ønsker du begge pakker er salget altså minimum 20 kort.

Du vil sikkert også kunne lide