8

Stjerneglad

Oline gik ud i postkassen, for hun venter en lille pakke. Ind kom hun så… lidt surmulende, men alligevel spændt, for godt nok var der ikke pakke til hende, men der var en til mig og det er næsten lige så spændende, så hun fik lov til at pakke ud og se bare…

Ti fantastiske, indiske papirstjerner i smukke mønstre og farver. Oline lagde straks beslag på den øverste i lilla og pink, for hun forelskede sig på stedet. Jeg er bare sådan generelt forelsket og stjernerig, så jeg var stor i slaget og gav hende straks lov til at okkupere.

Jamen tænk engang, de stjerner kunne ikke komme på en bedre dag. De gør jo glad helt ned i storetåen og om nogle timer hænger de første allerede og gør os glade, når de lyser og spreder glæde. Alexander ville have elsket dem, så han er med på sidelinjen, når vi monterer pærer og tænder for dem. Jeg glæder mig!

Tusinde millioner tak, allerkæreste Visitsen. Du har gjort mig stjerneglad i dag. Det trængte jeg til :-)

Du vil sikkert også kunne lide