6

Julenat

Julenat er den bedste nat på hele året. Det er den nat, hvor legebørnene kryber frem fra skjul og gemmer og åbenbarer en helt igennem ubetvingelig trang til at vinde. Derfor har der altid været spil i vores julepakker. I år er ingen undtagelse.

Der er traditionen tro landet flere i julehulen og Oline har fået en Wii og spil til, så der kæmpes for øjeblikket heftigt inde i stuen. Først var det bowling, så var det baseball og lige nu er det et eller andet tosset racerspil med små rat til, som de sidder og mishandler. Mine arme vil ikke være med, men mine ører vil. De hører høje hvin, grin og “Nej for fanden, det der, det kan du da ikke!”, hvorefter de endnu en gang knækker sammen af grin oppe i stuen. Det er smør og englevinger, der kærtegner mine ører. Jeg elsker det.

Mor er lige kørt hjem. Om lidt kommer de kolde, men dejligt stærke drikke på bordet. Julenat er jo kun lige begyndt og i morgen er pyjamasdag, så vi må have morgenhår og sokker på fra vi står op, til vi igen går i seng. Jeg elsker julenat.

Du vil sikkert også kunne lide