13

Pine driller…

På strikkefronten er der omtrent stille. Det er der flere grunde til. Den vigtigste er, at jeg har forsøgt at spare armene på trods af, at jeg kan konstatere, at de ikke påvirkes det mindste af strikkeriet. Man er vel en tøsetøs, så jeg har ikke turdet udfordre skæbnen overhovedet, men det er nu ikke den eneste grund…

Pine har drillet. I den grad! Jeg er i gang med at strikke den for femte gang. Jeg orker ikke engang begynde at forklare, men nu er den der endelig. Det har handlet om størrelsen, for jeg har tilsyneladende overvurderet mig selv og måtte en størrelse ned. Bagefter har det så handlet om ganske almindelig gemen dumhed. Mere end én gang. Dobbeltsuk.

Nu er jeg til gengæld tæt på målet. Det begynder at ligne noget. Det ender ved med en (modificeret) Pine, hvis jeg er heldig og ikke lader mig irritere yderligere af en opskrift, som er alternativt formuleret og derfor ikke til at gennemskue for mig. Jeg digter lidt her og der. Det fungerer. Man er vel modig, tænker jeg, når jeg ind imellem er ude i egne beregninger mere end noget andet.

Sidste ærme er på pindene. Om lidt starter patentpindene fra helvede. Alle masker, knapt 400 af slagsen, samles på én pind… sikke et fejlpotentiale. Pisosse…

Du vil sikkert også kunne lide