20

Sikke gaver…

Mens jeg arbejder ved computeren, venter på besked, så jeg kan komme videre og jeg forgæves prøver at mobilisere tålmodighed, banker det på døren.

Det viser sig at være et kærkomment afbræk. Kassen fra Nordhjem. Der skal pakkes ud, for jeg glæder mig til at tage udsalgsraidet i nærmere øjesyn. Det bliver godt. Kassen er fuld af gode sager, som på ingen måde skuffer. Alle tingene er smukt pakket ind, sirligt pakket ned i en kæmpestor papkasse, som vores stakkels post næsten ikke kunne håndtere, men hans eneste kommentar var, “Ja, skidt med det, for den er jo ikke tung, som nogle af Kenneths små pakker tit er det” og det er så sandt, som det er sagt. Jeg kunne selv slæbe den indenfor i køkkenet, så jeg kunne få åbnet for sagerne.

Sengetæppet, som egentlig var årsagen til indkøbene, er smukt. Stort, lækkert og luftigt og jeg glæder mig til at smide det over sengen, men Kenneth sover endnu. Han er syg, så han får snor. Det har den fineste farve. En blanding af petroleum og gråt. Det kommer til at pynte.

Der er alle småtingene, som fristede, da jeg først var kommet indenfor i butikken, men der er også en smuk, farverig kjole, en stribet T-shirt, to yndige skjorter og så er der nederst endnu en kasse, som jeg ikke umiddelbart kan huske hvad skal indeholde, indtil jeg husker, at der var Lykkepakker. Overraskelser, som jeg elsker. Jeg bestilte en og tænkte, at det vel kunne være meget sjovt.

Det var ikke alene sjovt. Det er helt og aldeles tosset, som det skal vise sig at have været en god idé. Jeg tænkte om de Lykkepakker, at nogle gange er man heldig, andre gange knapt så heldig. Denne gang har jeg da vist været heldig ud over det sædvanlige.

Pakken viser sig at indeholde to meget smukke, blomsterdekorerede trækasser, en stor, råhvid kiksedåse, en meget smuk lanterne til fyrfad og det allerbedste; et af de lilla, quiltede tæpper fra Tine K. Det tæppe, som også fristede så frygteligt, men blev liggende på hylden, fordi jeg i et anfald af fornuft besluttede mig for, at ét tæppe var rigeligt. Tænk engang, at man kan modtage så mange smukke ting i en Lykkepakke. Jeg er helt og aldeles overvældet. Og glad. Og snart i gang med at arrangere, prøve og gøre ved, men først lige lidt arbejde… tror jeg nok.

Du vil sikkert også kunne lide