15

En Pine OG en plage…

Jo, vel er den flot, smuk, dejlig og andre rigtigt motiverende ting, men den er, ved alting der er mig helligt, også noget af en plage, den Pine. I går aftes besluttede jeg, at den skulle være færdig. Jeg mangler ikke ret meget. Næsten ingenting, når man strikker i mit tempo, men…

Jeg har strikket, pillet op, talt, strikket, pillet op og så om igen. Jeg har læst opskriften igennem mindst fem gange. Jeg blev ikke klogere én eneste gang, men valgte til sidst at stole mere på min sunde fornuft, end på det jeg kunne læse mig frem til. Nu bliver det min egen version, som sikkert kommer til at ligne, men aldrig nogensinde kan kandidere til at kaldes Pine, for der er så mange omskrivninger, nye masker, færre masker, flere masker og indtagninger på steder, hvor der tilsyneladende ikke skal være hverken det ene eller det andet, at den vist ikke er specielt tro mod det, der vist skal kaldes en opskrift.

Jeg sidder tilbage med den der dumme følelse, jeg ofte får, når jeg skal læse manualer. Jeg er ikke ret god til det, men jeg plejer, med mine mange års strikkeerfaring, at læse opskrifter uden nogen form for problemer. Det er altså ikke tilfældet her og det er ikke første gang, jeg undrer mig over måden at formulere opskrifter på, når vi snakker Isager.

Jeg kan mærke, at der kommer til at gå et stykke tid, inden jeg igen kaster mig ud i en Isager. Jeg orker altså ikke.

Du vil sikkert også kunne lide