5

Tusinde ting på én gang

Jeg har sumpet hele eftermiddagen og ikke lavet noget som helst fornuftigt ud over at strikke en pind eller to.

Coral er samlet

Coral er samlet og nu er det bare derud af på en rundpind, så det er hovedløst tv-strik, som nok skal gøre god gavn senere på aftenen, når jeg falder om i sofaen.

Plissé er samlet

Plissé er også samlet nu. Ryg og forstykke trækker tænder ud, når der skal strikkes frem og tilbage, men jeg kan se i opskriften, at det får en ende og der snart sker lidt igen, så mon ikke det går an alligevel. Den er sjov at strikke. Langsommelig, sej og tænderudtrækkende ind imellem, men også lidt sjov, fordi den er konstrueret, som den er. Der er lang vej endnu, men jeg er frisk… og måske på nippet til at starte en anden lille ting også, bare fordi jeg kan og fordi der ligger en ny, koralfarvet uld, som ville klæde en lille Anemone. Åh, som det er svært at lade nyt uld ligge og samle støv.

Du vil sikkert også kunne lide