8

Ro på en søndag

Jeg sov længe, for natten blev lang. Fuldmåne og lys, som flyder ind gennem soveværelsesvinduet var med til at sørge for, at min søvn ikke rigtigt ville indfinde sig, men det gør ingenting. Der er tiden til den slags, så skidt med, at det var formiddag, før jeg kom op i dag. Jeg har ingenting, jeg skal nå.

En kop kaffe og en håndfuld ugler

Radioen får lov til at underholde. Det passer fint, at der ikke er noget at nå. Jeg er stadig sprød og det forsvinder ikke lige med det samme. Jeg ved det, så det eneste der gør uroen en smule mindre er, at fortælle mig selv, at det er et spørgsmål om at være tålmodig. Den slags tager den tid, den slags tager.

Forude står en chance for sjov, glæde og timer i godt selskab og blinker. Der er endnu ikke afklaring. Måske lykkes det at koge et ualmindelig godt selskab sammen. Jeg håber det. Det ville være dejligt, at se frem til. I bunken af fremtidige glæder ligger også et kroophold. En julegave, som Kenneth og jeg glæder os over at have liggende som en mulighed, når hverdagen trænger til en pause. Pludselig er det forår og vi har igen overskud, men lige nu kører vi på pumperne og trænger ærlig talt til, at verden stopper med at gynge så frygteligt. Ro, tak.

Du vil sikkert også kunne lide