13

Oline endelig rystet!

Oline var rystet i sin grundvold. Det føles nu slet ikke så tosset og da overhovedet ikke, når man er storebroderen, som det er lykkedes for.

Hanekam Alexander skulle sommerklippes. Når man er på vej til varmegraderne i Provence, er det nødvendigt med en tæt klipning, som kan gøre det ud for lidt luft til hjernen.

Vi var godt i gang, da jeg pludselig opdagede, at jeg (tilfældigt) havde fået lavet den fineste hanekam. Naturligvis står den slet ikke mål med den Louis fik, men den var nu tilstrækkelig stor til, at vi syntes det var en god idé, at spille Oline et puds.

Tilkaldt meddelte vi hende, at Alexander havde besluttet at slutte sig til den nye punkbevægelse. Hanekammen skulle om lidt farves rød og så ville han være sommerklar. Bagefter ville han klippe huller i sit tøj, bede hende om at male slagord på det og så skulle den ellers ikke have for lidt, når vi snart var nede i varmen.

Hun var rystet, men endte til sidst med at grine hvorefter hun ihærdigt prøvede, at overtale Alexander til en permanent hanekam, men han er glad for det korte hår, så den gik altså ikke, men et øjeblik havde han fået hende chokeret og det er slet ikke så ringe endda, når man kan det.

PS – vi undskylder den dårlige billedkvalitet, men det er svært at sidde stille så længe, som det tager moderen at skyde billedet, når kroppen driller og vil noget helt andet.

Du vil sikkert også kunne lide