31

Farver på en gråvejrsdag

Morgenen er kold og grå, men sådan er januar typisk, så det hjælper ikke det mindste at brokke sig. Til gengæld kan man selv gøre sit til at gøre sådan en fredag mindre grå…

Restetørklædet er færdigt. Et lille, let tørklæde med masser af glade farver hæklet af nogle af de mange Noro-rester jeg har liggende. Det er slet ikke så tosset endda og der er brune nuancer, som gør det passer fint til yndlingen for øjeblikket, den nye, brune Pine.

Det vejer 90 gram. Præcis. Det kan jeg vist lige bære.

Jeg har en enkelt opgave denne formiddag. Bagefter er det vist hjem og sætte turboen til.

Klokken to kommer hele slænget og så skal jeg helst ligne en, som har ventet med længsel og derfor er forberedt. Bare lidt. Jeg skal nok nå det. Når jeg det ikke, må de leve med det. De har da af at være ligeglade! Basta!

Femogtyve stearinlys, tidlig dunkeltime og en god kop kaffe, så går det nok.

UPDATE – mønstret her er en gammel kending, så jeg sender lige dem, som gerne vil forsøge sig med noget lignende, tilbage til august sidste år. God fornøjelse :-)

Du vil sikkert også kunne lide