5

Pausemuligheder er der nok af…

Jeg arbejder hjemmefra i dag. Jeg er skiftevis på og ikke på. Jeg skiftevis arbejder og venter. Holder en pause med andre ord.

Når jeg venter, er der et bredt udvalg af tidsfordriv. Så snupper jeg et strikketøj, strikker et par pinde og venter tålmodigt på, at den næste melder klar i indbakken.

Der er tre muligheder på bordet lige nu. Samvittigheden fortæller mig, at det forreste petroleumsfarvede stykke strik skal have mest opmærksomhed. Det er Kenneth, som skal have endnu en sweater. Han har ventet længe og meget tålmodigt, mens jeg har leget mig gennem alverdens andre små og store idéer.

Jeg strikker i plantefarvet uld fra Aagaard Tekstil Håndværk. Det er en fornøjelse og farven er så smuk og vil med sikkerhed klæde Kenneth, så faktisk er det slet ikke skidt med den samvittighed, der får lov til at bestemme for en tid.

Du vil sikkert også kunne lide