10

Hvad sker der lige for mig?

Midt i kaos

Nu har jeg tilbragt godt en time i kaotiske tilstande af vasketøj, strygetøj, strygevand, brandvarmt jern og fået et resultat, jeg kan være tilfreds med. En ordentlig skudefuld nystrøgne tekstiler. Jeg er svært tilfreds med mig selv, for jeg HADER at stryge og gør det udelukkende, fordi jeg ikke kan slippe, hvilket mit strygebræt vist også bærer præg af. Der er ikke megen kærlighed, blomstrede strygebetræk eller sirlig orden omkring. Der er…

Jeg har ikke strøget alt. Jeg har strøget det nødvendige, som i det, vi skal have på lørdag til konfirmation og så lige lidt ekstra, fordi jeg gad. Ja, jeg gad! Det må være foråret. Ellers forstår jeg ingenting, for det kan da ikke passe, at jeg finder tilfredsstillelse i at se bomuld og hør glattes under et rygende varmt strygejern, vel? Nej…

Du vil sikkert også kunne lide

10 kommentarer

 • Avatar
  Svar
  Dorthe
  3. april 2009 at 10:14

  Jeg hader også at stryge – men hader endnu mere at gå i krøllet tøj, sååå… der er ikke noget at gøre.
  Underligt nok, så kan jeg faktsik godt lige at vaske tøj – hvis det altså ike var for strygningen bagefter. Kommer ALDRIG i bund.
  Hjemme stryger min mor alt, men hos mig får ting som viskestykker, sengetøj o.l. altså lov til at finde deres plads i skabet ustrøget.

 • Avatar
  Svar
  Ampe
  3. april 2009 at 09:59

  Sæt strygebrættet ud på terassen her til sommer, så er det virkelig terapi
  at stå og stryge om morgenen før resten af verden vågner.

 • Avatar
  Svar
  Yrsa
  3. april 2009 at 09:12

  Jeg synes det er ok at stryge – gør det som regel også i stuen med TV på
  Skjorter er ikke lige mig men heldigvis skal dem jeg har kun liige glattes når de har kørt på svag centrifuge.
  Manden min som arbejder i bank har 5 stk til strygning hver uge, men det må han selv klare :-)

 • Liselotte
  Svar
  Liselotte
  2. april 2009 at 23:06

  Anne, du er også velkommen ;-)

  Lotte, du er nu også så snedig ;-)

  Britt, jeg må have en dampstation! ;-)

 • Avatar
  Svar
  britt
  2. april 2009 at 21:07

  Jeg er nu helt med på hvad du mener, Liselotte! Strygning er IKKE fedt, men det kan peppes en del op så det bliver tåleligt. Mit sidste våben i den retning er en dampstation…i guuuder den kan sende kaskader af damp ud…og er ret effektiv……for følelsen bagefter er uforlignelig.
  :-) Britt

 • Avatar
  Svar
  Lotte
  2. april 2009 at 21:06

  Hvorfor står du ikke i stuen og stryger og ser en film samtidig?

  Det gør jeg,….

  :-)

 • Avatar
  Svar
  Anne, Mandagspigen.
  2. april 2009 at 20:59

  tænk…jeg elsker altså også at stryge…der er noget med de der bunker, der flyder…og så pludselig ligger der lige så sirligt
  ;-)

 • Liselotte
  Svar
  Liselotte
  2. april 2009 at 19:12

  Annepålandet, jeg ender vel også med at holde af det… en dag :-)

  Sifka, hvornår kommer du, for så skal jeg samle til huse? ;-)

 • Avatar
  Svar
  Sifka
  2. april 2009 at 19:05

  Ja, jeg indrømmer det blankt, jeg elsker at stryge!

 • Avatar
  Svar
  Annepålandet
  2. april 2009 at 19:03

  Stryking er jo meditativt da… Jeg stryker kun mine egne skjorter, og kun i små porsjoner, og med duftende strykevann til og litt god musikk mens tankene flyr. Syns nesten det er litt koselig jeg… ;-)

 • Byd gerne ind