10

Hvad sker der lige for mig?

Midt i kaos

Nu har jeg tilbragt godt en time i kaotiske tilstande af vasketøj, strygetøj, strygevand, brandvarmt jern og fået et resultat, jeg kan være tilfreds med. En ordentlig skudefuld nystrøgne tekstiler. Jeg er svært tilfreds med mig selv, for jeg HADER at stryge og gør det udelukkende, fordi jeg ikke kan slippe, hvilket mit strygebræt vist også bærer præg af. Der er ikke megen kærlighed, blomstrede strygebetræk eller sirlig orden omkring. Der er…

Jeg har ikke strøget alt. Jeg har strøget det nødvendige, som i det, vi skal have på lørdag til konfirmation og så lige lidt ekstra, fordi jeg gad. Ja, jeg gad! Det må være foråret. Ellers forstår jeg ingenting, for det kan da ikke passe, at jeg finder tilfredsstillelse i at se bomuld og hør glattes under et rygende varmt strygejern, vel? Nej…

Du vil sikkert også kunne lide