9

Karnevalsrester m.m.

Jeg har været omkring centrum denne formiddag. Der er karnevalsrester alle vegne. På hjørnet af Jomfru Ane Gade er der opsamlingssted for vildfarne ting og sager…

Der er med garanti nogle, som har haft det sjovt, men de glemte tilsyneladende at tage deres sjov med hjem, da nat blev til dag. Det er der renovationsmedarbejdere der lever af i dag…

De havde travlt, da jeg passerede. De skulle være færdige, inden forretningerne åbnede og der var ikke mange minutter at løbe på.

Efter endt opgave sneg jeg mig bagom alting. På den måde kommer man i baggårde og får set bagsiden af alting. Her er det bestemt ikke så ringe endda, men herinde ligger også Jomfru Ane Teatret, så mon ikke de anstrenger sig en smule. Jeg tror det…

Der er parkeringsforbud i gården. Det kan siges på så mange måder…

Der var rigtigt hyggeligt inde i gården, mens selvom jeg spejdede nok så intenst, så var det ikke herinde solen gemte sig. Den er forsvundet bag et tæt, gråt skydække, men jeg ser små sprækker af blå himmel, så jeg håber fortsat på solskin til eftermiddagens kaffeslabberas.

I porten på vejen ud i Jomfru Ane Gade stødte jeg på et skilt…

Hvordan tror du, der lugtede i den port?

Herfra gik det hjemad i raske fjed med en hurtig smuttur indenom for at handle. Her mødte jeg et cetera og selvom vi ses om 1½ time, var der masser at vende inden. Vi har mange ord, har vi. Vi er skrækkelige, men nu er jeg hjemme igen og vil ud og puste skyerne af himlen. Pokker tage mig!

Du vil sikkert også kunne lide